Scandal în curtea şcolii: Elevă de 11 ani lovită de tatăl unei colege, după un conflict între fete

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a lovit o fată în vârstă de 11 ani, în curtea unei şcoli din oraşul Mărăşeşti, judeţul Vrancea. Incidentul a avut loc după ce victima s-a certat cu fiica agresorului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1004 afișări
Imaginea articolului Scandal în curtea şcolii: Elevă de 11 ani lovită de tatăl unei colege, după un conflict între fete

Scandal în curtea şcolii: Elevă de 11 ani lovită de tatăl unei colege, după un conflict între fete

Incidentul a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112 de mama victimei.

Aceasta le-a spus poliţiştilor că fata ei a fost lovită de un bărbat, iar poliţiştii au deschis un dosar penal.

„Poliţia Oraşului Mărăşeşti a fost sesizată prin apel SNUAU 112 de către o femeie, din oraşul Mărăşeşti, cu privire la faptul că are unele neinţelegeri cu părinţii unei fete, la o şcoală din oraş. Cu ocazia deplasării la faţa locului, a fost identificată apelanta, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că fiica acesteia, în vârstă de 11 ani, ar fi fost lovită de către tatăl unei colege de şcoală, în urma unui conflict ce avusese loc în acea zi, în clasă, între cele două minore”, au declarat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit acestora, în cauză a fost deschis un dosar penal, în care bărbatul este cercetat pentru lovire sau alte violenţe, a anunţat IPJ Vrancea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
elevă,
lovire,
bărbat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici