Scandal în faţa casei lui Gigi Becali, în ziua nunţii fiicei sale: Un bărbat a fost dus la spital după ce a ameninţat trecătorii

Un bărbat în vârstă de 26 de ani ar fi lovit poarta casei lui Gigi Becali, unde erau primiţi invitaţii pentru nunta fiicei lui, şi ar fi ameninţat trecătorii, ulterior acesta fiind dus de poliţişti la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

1180 afișări
Imaginea articolului Scandal în faţa casei lui Gigi Becali, în ziua nunţii fiicei sale: Un bărbat a fost dus la spital după ce a ameninţat trecătorii

Un bărbat a fost dus la spital după ce a făcut scandal la poarta casei lui Gigi Becali

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că în oraşul Voluntari un bărbat se comportă agresiv şi ameninţă trecătorii.

„La faţa locului sau deplasat Poliţiştii oraşului Voluntari, care au procedat la identificarea celui în cauza. De asemenea, a fost solicitată ambulanţa, care a acordat primele îngrijiri, iar ulterior s-a deplasat cu bărbatul în cauză, în vârstă de 26 de ani, la o unitate spitalicească pentru investigaţii medicale fiind însoţită de politie”, informează Poliţia Ilfov.

Potrivit unor surse din poliţie, bărbatul s-a prezentat în faţa casei lui Gigi Becali, acolo unde erau primiţi invitaţii la nunta fiicei lui, ar fi lovit cu picioarele poarta imobilului, ar fi ameninţat trecătorii şi împiedicat maşinile să circule. Acesta a fos dus la spital deoarece s-a tăiat la mână.

Până în prezent, nu au fost dispuse măsuri împotriva bărbatului, însă cel mai probabil va fi deschis dosar penal pentru distrugere, lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, arată aceleaşi surse.

Taguri:
becali,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici