Scandal într-o bancă din Brăila: Un tânăr a distrus mai multe obiecte şi a ameninţat angajaţi

Poliţiştii din oraşul Brăila au intrat în alertă după ce la 112 o persoană a anunţat că un tânăr face scandal într-o bancî. Bărbatul a fost prins câteva minute mai târziu în apropierea băncii, iar poliţiştii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un scandal sau de o tentativă de jaf.

993 afișări
Imaginea articolului Scandal într-o bancă din Brăila: Un tânăr a distrus mai multe obiecte şi a ameninţat angajaţi

Scandal într-o bancă din Brăila: un tânăr a distrus mai multe obiecte şi a ameninţat angajaţi

Scandalul a izbucnit marţi în sediul unei bănci din oraşul Brăila.

Potrivit primelor informaţii, tânărul de 21 de ani i-a ameninţat pe angajaţii instituţiei şi a distrus mai multe obiecte.

Incidentul a fost anunţat la 112 de un funcţionar bancar, iar agresorul a fugit din bancă înainte de sosirea echipelor de intervenţie. Incidentul a ţinut câteva minute, iar tânărul a fost prins la scurt timp în apropierea băncii de o patrulă de jandarmi. El a fost predat poliţiştilor care îl vor audia.

Poliţiştii au confirmat că este vorba despre un client nemulţumit care a distrus mai multe bunuri din interiorul băncii.

Acesta are 21 de ani şi este din oraşul Brăila, iar poliţiştii vor încerca să stabilească dacă este vorba doar de un scandal sau şi de tentativă de jaf, în condiţiile în care există informaţii conform cărora bărbatul le-ar fi cerut bani funcţionarilor băncii. Până în prezent, poliţiştii au deschis dosar penal pentru distrugere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici