Video Scandal într-un magazin: Dosar penal pentru un client agresiv care a reclamat că ALIMENTELE sunt spălate cu detergent | ATENŢIE: scene cu violenţă

Clientul unui magazin din Ploieşti, judeţul Prahova, a făcut scandal în unitate, acuzând angajaţii că vând carne spălată cu detergent. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice pe numele bărbatului, transmite corespondetul MEDIAFAX.. SURSA VIDEO: Facebook

9828 afișări


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul a fost identificat, iar pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal.

"În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoană din imagini. Este un bărbat de 51 de ani din Ploieşti. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat Raluca Brezeanu.

La rândul lor, comisarii de la Protecţia Consumatorilor Prahova au mers în control la magazin şi au ridicat probe.

”Noi am prelevat probe de la produsul reclamat, probe care vor fi analizate de laboratorul DSVSA Prahova. Alte deficienţe nu au fost constatate la faţa locului, doar au fost prelevate probe din şoriciul respectiv. Marţi, probabil, după apariţia buletinelor de analiză, vom stabili dacă este cazul de sancţiune sau nu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, comisarul şef adjunct al CJPC Prahova, Victoria Balaban.

Bărbatul respectiv a făcut scandal în magazin, acuzând angajaţii că vând carne spălată cu detergent. În imaginile care au fost postate pe Facebook se poate observa cum bărbatul însoţit de un prieten, care a filmat scena, intră în magazin şi începe să arunce cu şorici spre vânzătoare. Omul înjură şi loveşte un aparat de pe masă, în timp ce le reproşează angajaţilor că îmbolnăvesc clienţii. La faţa locului se afla şi un bodyguard, dar care nu a intervenit în conflict.

Bărbatul a plecat abia după ce şi-a primit banii înapoi pe produse.

Până la această oră, reprezentanţii magazinului nu au putut fi contactaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici