Scandal la Balul bobocilor: Un student la Drept a fost înjunghiat şi bătut. De la ce a pornit totul

Un student al Facultăţii de Drept din Iaşi a fost înjunghiat şi bătut în noaptea de joi spre vineri, în timp ce participa la Balul bobocilor. Poliţistii au dus la audieri doi tineri, care ar fi declarat că scandalul a fost pornit chiar de victimă.

2046 afișări
Imaginea articolului Scandal la Balul bobocilor: Un student la Drept a fost înjunghiat şi bătut. De la ce a pornit totul

Scandal la Balul bobocilor: Un student la Drept a fost înjunghiat şi bătut. De la ce a pornit totul

Un tânăr de 22 de ani din Piatra Neamţ a fost lovit cu pumnii în faţă şi înjunghiat în zona abdomenului, în noaptea de joi spre vineri, într-un club din Iaşi, în timp ce participa la Balul Bobocilor de la Facultatea de Drept.

„Am fost sesizaţi prin apel 112 la ora 1.20 de un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un club din municipiul Iaşi a fost agresat fizic.Poliţiştii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat mai multe persoane. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit unor surse judiciare, la audieri au fost duşi doi tineri, de 22 şi 23 de ani, din Republica Moldova. Aceştia ar fi declarat că victima a început scandalul şi că totul ar fi plecat de la faptul că tânărul s-ar fi comportat urât cu o prietenă de-a lor.

Tânărul care a fost înjunghiat a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon, unde a primit îngrijiri medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
student,
înjunghiat,
bal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici