Scandal la un depozit din Mogoşoaia. Un poliţist a fost rănit

  • Un scandal a izbucnit vineri la un depozit din Mogoşoaia, judeţul Ilfov.
  • În timpul intervenţiei, un poliţist şi un angajat al depozitului au fost răniţi.
950 afișări
Imaginea articolului Scandal la un depozit din Mogoşoaia. Un poliţist a fost rănit

Potrivit IPJ Ilfov, poliţiştii au fost sesizat cu privire la faptul că un angajat al unui depozit din Mogoşoaia îşi ameninţă cu un cuţit un coleg.

La faţa locului au intervenit poliţiştii din Buftea. Aceştia au identificat agresorul, care avea asupra sa două obiecte tăietor ascuţite.

Poliţiştii au reuşit imobilizarea bărbatului agresiv.

În timpul procedurii, atât victima, cât şi unul din poliţişti au fost răniti uşor, echipajul medical prezent la faţa locului acordându-le îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici