Scandal la un liceu din Alba, după ce o elevă ar fi rămas ÎNSĂRCINATĂ cu profesorul de religie

Este scandal în comuna Arieşeni, judeţul Alba, după ce vestea că profesorul de religie ar fi tatăl unei foste eleve s-a răspândit în comunitate. Autorităţile spun că deşi nu există o adresă oficială, dascălul ar fi primit rezultatul pozitiv al testului de paternitate.

23124 afișări
Imaginea articolului Scandal la un liceu din Alba, după ce o elevă ar fi rămas ÎNSĂRCINATĂ cu profesorul de religie

Scandal la un liceu din Alba, după ce o elevă a rămas însărcinată cu profesorul de religie

Situaţia din comuna Arieşeni este cunoscută de conducerea şcolii încă de anul trecut, după cum a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, primarul comunei, Marin Jurj, dar a revenit în atenţie după ce copilul născut a fost dat în plasament şi s-a cerut oficial efectuarea testului de paternitate.

Fata, care era minoră când ar fi întreţinut relaţii sexuale cu profesorul de religie, provine dintr-o casă de tip familial, dintr-o comună învecinată, Avram Iancu.

Potrivit primarului, în momentul în care a anunţat că a rămas gravidă cu profesorul, la şcoală a fost făcută o cercetare internă, însă nu s-a comunicat niciun rezultat, iar profesorul a rămas să predea în continuare.

„E foarte urât ce s-a întâmplat. Se pare că ar fi o certitudine. Nu ştiu când s-a întâmplat exact, dar a fost ceva scandal la şcoală anul trecut, s-a făcut o comisie şi am înţeles că s-au aşteptat rezultatele de la test. La noi încă nu a ajuns nimic oficial, dar lui i-ar fi venit (rezultatul testului de paternitate – n.r.) şi se pare că a ieşit că este tatăl copilului. Fata era crescută la casa de copii din Târsa, comuna Avram Iancu, nu locuia la noi în comună. Nici acum nu locuieşte aici, nu ştiu exact unde este acum. Ea nu a făcut reclamaţie la poliţie nici anul trecut şi am înţeles că testul de paternitate a fost cerut şi făcut când a fost luat copilul în plasament. Noi nu vrem, sub nicio formă, să muşamalizăm cazul. În momentul în care vom primi, oficial, rezultatul testului de paternitate, se vor lua măsuri prin consiliul de administraţie al şcolii”, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, primarul comunei Arieşeni, Marin Jurj.

Edilul a precizat că profesorul de religie are aproape 50 de ani, este văduv şi nu profesează ca preot.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba nu au putut fi contactaţi pentru a exprima un punct de vedere.

Taguri:
profesor,
elevă,
copil

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici