Scandal pe stradă în Ialomiţa: Un mort şi patru răniţi după un conflict cu arme de foc şi săbii

O persoană a murit şi patru au fost rănite, duminică, în urma unui scandal izbucnit între două grupuri din localitatea Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, la un moment dat fiind trase şi câteva focuri de armă, iar la faţa locului au intervenit peste 50 de jandarmi şi poliţişti.

1765 afișări
Imaginea articolului Scandal pe stradă în Ialomiţa: Un mort şi patru răniţi după un conflict cu arme de foc şi săbii

Scandal pe stradă în Ialomiţa: Un mort şi patru răniţi după un conflict cu arme de foc şi săbii (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Primele cercetări ale procurorilor de la Parchetul Tribunalului Ialomiţa arată că incidentul a început în momentul în care copiii din cele două grupuri s-au certat pe stradă, iar între părinţii acestora a izbucnit apoi un scandal. În conflict s-au folosit arme de foc şi obiecte contondente.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, în urma conflictului cinci persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Municipal din Urziceni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Ulterior, una dintre victimele internate la spitalul din Urziceni, un bărbat, a decedat.

"Au fost aduse două persoane, doi bărbaţi. Unul cu traumatism cranio-cerebral, în comă, care ulterior a decedat, iar celălalt are răni la picioare, probabil provenite din împuşcături şi lovituri de sabie, fiind trimis la Spitalul Floreasca din Bucureşti. A fost adusă şi o femeie provenită dintr-un accident rutier în zonă, dar nu putem şti dacă are legătură cu cazul", a declarat medicul Sorin Popescu de la spitalul din Urziceni.

Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul împuşcat avea plăgi împuşcate la cap.

La ora transmiterii acestei ştiri, 11 persoane au fost duse la Poliţia Municipiului Urziceni pentru audieri, pentru a se stabili implicarea lor în conflict şi vinovăţiile.

De asemenea, la locul conflictului se află poliţişti şi jandarmi pentru a preîntâmpina reizbucnirea scandalului.

La spitalul din Urziceni au venit aproape o sută de persoane, rude ale bărbatului decedat.

"Noi asigurăm măsuri de ordine în zona de conflict, adică pe uliţele localităţii Bărbuleşti, dar şi la spitalul din Urziceni, unde au venit aproape o sută de persoane, rude ale celui decedat. Deocamdată Jandarmeria asigură măsuri de ordine. Nu am avut un conflict semnalat şi avem aproape 30 de jandarmi în dispozitiv", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului (IJJ) Ialomiţa, maior Alexandru Constantinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici