SCANDALUL de stradă din Bolintin Vale: Şase reţinuţi după ce două familii rivale s-au bătut cu bâte şi un topor | VIDEO

Şase persoane au fost reţinute, printre care şi un minor, şi alte două au fost plasate sub control judiciar în urma audierilor ca urmare a conflictului spontan izbucnit între două familii rivale din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.

1871 afișări
Imaginea articolului SCANDALUL de stradă din Bolintin Vale: Şase reţinuţi după ce două familii rivale s-au bătut cu bâte şi un topor | VIDEO

SCANDALUL de stradă din Bolintin Vale: Şase reţinuţi după ce două familii rivale s-au bătut cu bâte şi un topor

Surse judiciare arată că un conflict a izbucnit, miercuri, în oraşul Bolintin Vale, între membrii a doua familii, aceştia lovindu-se reciproc cu pumnii, cu bate şi cu un topor. Poliţiştii s-au autosesizat şi au intervenit pentru aplanarea conflictului şi au tras un foc de avertisment. În urma conflictului, trei persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

În cadrul cercetărilor, poliţiştii au identificat opt persoane implicate în acest scandal, fiind audiate în total 14 persoane.

În urma audierilor, şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 46 de ani, au fost reţinuţi, două persoane fiind plasate sub control judiciar.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici