Scandalul recent scoate la iveală şi alte incidente din tramvaiul 41. Cum au fost filmaţi câţiva tineri - VIDEO

La două zile după ce patru tineri s-au bătut în tramvaiul 41, pentru că doi dintre ei ascultau manele, a apărut pe Facebook un alt clip, în care un grup de băieţi a fost filmat ascultând manele şi scuipând seminţe tot într-un vagon al tramvaiului 41.

35804 afișări
Imaginea articolului Scandalul recent scoate la iveală şi alte incidente din tramvaiul 41. Cum au fost filmaţi câţiva tineri - VIDEO

Scandalul recent scoate la iveală şi alte incidente din tramvaiul 41. Cum au fost filmaţi câţiva tineri (Imagine Bogdan Maran / Mediafax Foto)

Miercuri, pe Facebook, au apărut imagini cu patru tineri care s-au bătut în tramvaiul 41 din Bucureşti, pentru că doi dintre ei ascultau manele şi nu au vrut să dea muzica mai încet. Clipul a devenit imediat viral pe internet iar Poliţia Capitalei anunţa că s-a autosesizat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La două zile, apare un nou clip, filmat mai demult de un călător, tot în tramvaiul 41, în care tineri ascultau manele, scuipau seminţe şi dansau.

Scenele au fost filmate de un călător şi postate pe internet. În clipul, care are puţin peste un minut, se vede cum mai mulţi călători privesc miraţi la tinerii care dansează şi bat din palme pe ritm de manele. La un moment dat chiar încep să strige “show, show, show.”

Bărbatul care îi filmează se aude pe înregistrare cum spune: “Este incredibil ce se petrece. Ce poate să facă în tramvaiul 41.”

La câteva secunde după, în discuţie intră şi un alt călător care declară ”eu singur nu pot să mă duc să mă lupt cu ei, dar dacă am fi uniţi aş veni.“

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici