Scările rulante din pasajul de la Universitate, repornite de frica unei anchete

Scările rulante de la pasajul din Piaţa Universităţii, a căror nefuncţionare "s-a observat" în ultima perioadă, au fost repornite după ce Avocatul Poporului s-a autosesizat şi a cerut informaţii Primăriei Capitalei şi Metrorex.

1453 afișări
Imaginea articolului Scările rulante din pasajul de la Universitate, repornite de frica unei anchete

Scările rulante din pasajul de la Universitate, pornite de frica unei anchete (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

"În decursul mai multor perioade de timp, s-a observat faptul că, de când au fost date în folosinţă scările rulante din incinta şi din afara staţiilor de metrou, acestea sunt nefuncţionale, în special cele de la staţia de metrou Universitate", afirmă reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului, într-un comunicat de presă de miercuri.

În aceste condiţii, instituţia s-a autosesizat şi a întrebat oficial atât la Metrorex SA, cât şi la Primăria Municipiului Bucureşti de ce nu merg scările şi ce măsuri au fost luate pentru remediarea situaţiei.

"Urmare a sesizării din oficiu a instituţiei Avocatul Poporului şi a demersurilor întreprinse atât la nivelul SC Metrorex SA, cât şi la Primăria Municipiului Bucureşti, scările rulante din incinta şi din afara staţiei de metrou Universitate au devenit funcţionale", anunţă instituţia în comunicatul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici