Scene îngrozitoare: Un câine a fost împuşcat chiar sub ochii unei familii din Maramureş. Copilul este în stare de şoc. FOTO

Doi voluntari ai unei asociaţii din Maramureş povestesc cum au fost martorii unei scene îngrozitoare, la cinci kilometri de Borşa, când un câine a fost împuşcat mortal de o persoană aflată într-o maşină de culoare roşie.

2355 afișări
Imaginea articolului Scene îngrozitoare: Un câine a fost împuşcat chiar sub ochii unei familii din Maramureş. Copilul este în stare de şoc. FOTO

Un câine a fost împuşcat chiar sub ochii unei familii din Maramureş

Reprezentanţii Asociaţiei Anima Pro Terra au postat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, că doi voluntari şi copilul lor au fost martori când un câine a fost împuşcat la 5 kilometri de Borşa.

„Doi voluntari ai asociaţiei noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă in stare de şoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borsa (Maramureş) şi într-o curbă au văzut un (autoturism – n.r.) roşu oprit care a împuşcat mortal o căţeluşă pe şosea (pe un drum public, nu în pădure!!!!). Voluntarii noştri au sunat imediat la 112, însă făptaşul a luat cadavrul şi a plecat!”, scriu reprezentanţii Asociaţiei.

Pe pagina de Facebook a asociaţiei au fost postate şi imagini cu animalul, dar şi cu maşina, pentru ca cei care cunosc informaţii despre cei care au tras cu arma în câine să poată fi traşi la răspundere.

Reprezentanţii Poliţiei Maramureş nu au putut fi contactaţi, până la ora transmiterii acestei ştiri, pentru un punct de vedere referitor la acest caz.

IGPR: Dosar penal după ce un câine a fost împuşcat în Maramureş

Poliţiştii şi procurorii au deschis dosar penal după ce un bărbat de 69 de ani a împuşcat un câine în Pasul Prislop, faptele cercetate fiind uz de armă letală fără drept şi uciderea animalelor cu intenţie, informează IGPR.

„Urmare a verificărilor efectuate de politiştii maramureşeni, cu privire la bărbatul de 69 de ani, care, în cursul acestei zile, ar fi împuşcat un câine în Pasul Prislop, vă informăm că, din cercetarea preliminară au rezultat suspiciuni rezonabile, referitoare la comiterea infracţiunilor de uz de armă letală sau interzisă, fără drept, (...) şi uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Cercetările continuă în această cauză, în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, mai arată sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici