Schemă de sprijin: Vârstnicii de peste 75 de ani cu pensii sociale vor primi tichete de masă electronice

  • Aproximativ 260.000 de pensionari vor beneficia de tichete de masă electronice, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş
  • Bugetul proiectului este de circa 100 de milioane de euro, a mai spus acesta
1989 afișări
Imaginea articolului Schemă de sprijin: Vârstnicii de peste 75 de ani cu pensii sociale vor primi tichete de masă electronice

Tichete de masă electronice pentru 260.000 de vârstnici cu pensie socială

Aproximativ 260.000 de pensionari vor beneficia de tichete de masă electronice, bugetul proiectului fiind de circa 100 de milioane de euro, a declarat, joi seara, la finalul şedinţei de Guvern, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş.
 
Marcel Boloş a spus că aproximativ 260.000 de pensionari vor beneficia de tichetele de masă electronice.
 
„Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească sunt cele legate de vârstă: persoanele vârstnice de peste 75 de ani urmează să beneficieze de această schemă de sprijin, cu condiţia să aibă o pensie socială de 704 lei, aşa cum astăzi avem cuprins în reglementările legale în vigoare”, a spus Boloş.
 
Ministrul Fondurilor Europene a menţionat că această măsură, pe care Guvernul României a aprobat-o, sprijină în mod direct şi reţeaua Horeca.
 
Bugetul destinat acestei măsuri este 100 de milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici