Schimbări în cadrul MAI: Tiberiu Dumitrache, şeful Direcţiei Contrainformaţii, a fost numit director la DGPI

Tiberiu–Silviu Dumitrache, directorul Direcţiei Contrainformaţii, a fost împuternicit luni în funcţia de director al Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI, fost „Doi şi-un sfert”), printr-un ordin al ministrului de Interne.

1577 afișări
Imaginea articolului Schimbări în cadrul MAI: Tiberiu Dumitrache, şeful Direcţiei Contrainformaţii, a fost numit director la DGPI

Schimbări în cadrul MAI: Tiberiu Dumitrache, şeful Direcţiei Contrainformaţii, a fost numit director la DGPI

„Prin ordin al ministrului Marcel Vela, colonelul Tiberiu–Silviu Dumitrache, directorul Direcţiei Contrainformaţii, a fost împuternicit să exercite funcţia de director general al Direcţiei Generale de Protecţie Internă a MAI”, transmite Ministerul de Interne printr-o informare de presă.

Ofiţerul are o vechime de peste 14 ani în activitatea de informaţii şi protecţie internă şi a ocupat mai multe funcţii de execuţie şi de comandă în cadrul DGPI.

Tot luni, prin ordin al ministrului Vela, a încetat împuternicirea lui Petru–Răzvan Măgură în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Protecţie Internă şi cea a lt.-colonel Lucian – Mihai Popa în funcţia de prim-adjunct al directorului general al DGPI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici