Schiorii nu mai aşteaptă amenajarea pârtiilor. Câtiva turişti din Azuga au alunecat ba pe zăpadă, ba pe iarbă

  • Domeniile schiabile sunt închise, dar câţiva nerăbdători au alunecat cu schiurile pe zăpadă
  • Peste 30 de turnuri produc depozite de zăpadă artificială pentru pârtiile de pe Valea Prahovei
  • Sezonul acesta vei avea la dispoziţie 20 de km. de pârtii în Sinaia
  • Domeniul schiabil din Poiana Braşov se întinde pe 25 de km.
  • Domeniul schiabil din Poiana Braşov se întinde pe 25 de km.
748 afișări
Imaginea articolului Schiorii nu mai aşteaptă amenajarea pârtiilor. Câtiva turişti din Azuga au alunecat ba pe zăpadă, ba pe iarbă
Dacă încă leneveşti pe canapea îţi fac eu poftă de munte. În Poiana Braşov a venit iarna. Este cer senin şi -3 grade Celsius, dar cu o drumeţie în Masivul Postăvaru scapi şi de mască şi te şi încălzeşti.
 
„Prima zăpadă! Da, super tare în Poiana Braşov, e senin. Mergem pe jos”, povesteşte un turist. Durează doar „o oră jumătate. Avem aici în ghiozdan schimburi. Azi la cabană ne încălzim cu horincă adevărată de la Baia Mare”, adaugă el.
 
Alţii au venit „la un aer mai rece, mai tonifiant”, dar pentru moment spun nu drumeţiilor. Vor doar să admire priveliştea.
 
Vrei totuşi să ajungi la 1700 de metri altitudine şi să ai panoramă asupra Bucegilor şi Pietrei Craiului, dar alegi varianta mai uşoară? Poţi plăti 35 de lei pentru o urcare şi o coborâre cu gondola. Dacă te aventurezi cu bicicleta pe munte, atunci vei plăti 30 de lei doar urcarea cu tot cu prietena ta pe două roţi.
 
În Sinaia, Predeal şi Azuga, peste 30 de tunuri produc depozite de zapadă artificială. Ulterior, când temperaturile vor rămâne scăzute mai multe zile consecutiv, administratorii pârtiilor o vor împrăştia cu ratracele. În Azuga, deşi domeniul schiabil nu a fost deschis, câţiva nerăbdători au alunecat ba pe schiuri, ba pe pământ.
 
Iarna asta vei avea la dispoziţie 18 pârtii în Sinaia de aproximativ 20 de km. lungime şi alţi 25 de km. de pârtii în Poiana Braşov. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici