ŞCOLI ÎNCHISE: Elevii de la mai multe unităţi de învăţământ rămân acasă şi joi. Şcolile nu sunt alimentate cu energie electrică, nu au apă potabilă sau căldură

Un număr de 15 unităţi de învăţământ din judeţul Timiş vor fi închise joi, pentru că nu sunt alimentate cu energie electrică, nu au apă potabilă sau căldură, în urma ninsorii abundente de la sfârşitul săptămânii trecute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

122 afișări
Imaginea articolului ŞCOLI ÎNCHISE: Elevii de la mai multe unităţi de învăţământ rămân acasă şi joi. Şcolile nu sunt alimentate cu energie electrică, nu au apă potabilă sau căldură

ŞCOLI ÎNCHISE: În 15 şcoli din Timiş cursurile rămân suspendate şi joi, pentru că nu sunt alimentate cu energie electrică, nu au apă potabilă sau căldură

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, 15 şcoli din tot atâtea localităţi din judeţ vor fi închise şi joi. Decizia de a suspenda cursurile în aceste unităţi de învăţământ a fost luată pentru că, în urma ninsorii abundente de la sfârşitul săptămânii trecute, spaţiile în care-şi desfăşoară activitatea nu au fost încă alimentate cu energie electrică, nu au apă potabilă la robinete sau căldură.

Cele 15 şcoli care vor fi închise joi se află în localităţile timişene Fârdea, Bethausen, Secaş, Temereşti, Lugoj, Criciova, V. V. Delamarina, Darova, Ohaba Lungă, Curtea, Tomeşti, Pietroasa, Balinţ, Belinţ şi Bara.

De asemenea, conform reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, unităţile de învăţământ din Margina, Pişchia şi Sudriaş nu sunt alimentate cu energie electrică, dar au fost dotate cu câte un generator, astfel că nu vor fi suspendate cursurile joi.

Luni şi marţi, toate şcolile din judeţul Timiş au fost închise, în urma ninsorii abundente, iar miercuri doar o parte dintre acestea.

Potrivit distribuitorului de electricitate, miercuri, un număr de aproximativ 16.000 de locuitori din judeţul Timiş nu erau alimentaţi cu energie electrică, fiind defecţiuni la 24 de linii de medie tensiune.

Începând de marţi seara, pompieri, poliţişti şi jandarmi efectuează misiuni de patrulare în localităţile nealimentate cu energie electrică din judeţul Timiş, pentru a putea interveni la cazurile de urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici