Şcolile din Bucureşti rămân deschise şi în „scenariul roşu”. În ce condiţii va fi de acord cu măsura ministrul Educaţiei

  • Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că se va opune închiderii şcolilor din Bucureşti până la atingerea pragului de şase persoane infectate la mia de locuitori.
  • Reacţia ministrului a apărut duminică deoarece luni s-ar putea discuta despre închiderea unităţilor şcolare din Capitală.
3029 afișări
Imaginea articolului Şcolile din Bucureşti rămân deschise şi în „scenariul roşu”. În ce condiţii va fi de acord cu măsura ministrul Educaţiei

Mesajul ministrului Educaţiei a fost trimis pe Facebook. Sorin Cîmpeanu a spus că, în condiţiile în care rata de infectare în Bucureşti este departe de pragul de şase persoane la mia de locuitori, nu va accepta să fie închise şcolile.

„Nu văd de ce s-ar pune în discuţie luni, 15 martie, închiderea tuturor şcolilor din Bucureşti, atâta vreme cât suntem, şi sperăm cu toţii să rămânem, departe de pragul de 6/1000 în Bucureşti. Până la pragul legal stabilit de 6/1.000, în calitate de Ministru al Educaţiei, nu voi fi de acord cu închiderea şcolilor. În acelaşi timp, îndemn încă o dată la prudenţă, la respectarea tuturor regulilor şi la susţinerea campaniei de vaccinare, pentru a face tot posibilul astfel încât să nu se atingă pragul de 6/1.000 - rată de infectare”, a scris ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici