Se circulă cu dificultate pe autostrăzile A1 şi A3. Restricţii valabile până joi seara

  • Au fost impuse restricţii de trafic pe autostrăzile A1 Deva -Nădlac şi A3 Bucureşti -Braşov, pentru lucrări
  • Restricţiile sunt în vigoare până la ora 20.00 în cazul A1 şi până la 14.00 în cazul A3
123 afișări
Imaginea articolului Se circulă cu dificultate pe autostrăzile A1 şi A3. Restricţii valabile până joi seara

Se circulă cu dificultate pe autostrăzile A1 şi A3. Restricţii valabile până joi seara

Au fost impuse restricţii de trafic pe autostrăzile A1 Deva -Nădlac şi A3 Bucureşti -Braşov, pentru lucrări. Restricţiile sunt în vigoare până la ora 20.00 în cazul A1 şi până la 14.00 în cazul A3.
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi până la ora 20:00 circulaţia este restricţionată pe a doua bandă pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, în localitatea Traian Vuia, judeţul Timiş, dar şi la nodul rutier din Remetea Mare, judeţul Timiş, pentru lucrărilor de aplicare a marcajelor rutiere.
 
De asemenea, joi între orele 10:00 – 14:00, pe sensul către Capitală al autostrăzii A3 Bucureşti-Braşov, în comuna Snagov, judeţul Ilfov, se execută lucrări de montare a parapetului median.
 
Astfel, circulaţia este restricţionată pe a doua bandă până la finalizarea lucrărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici