Se circulă fară restricţii pe A2 Bucureşti - Constanţa.

A4 pe tronsonul Ovidiu-Agigea a fost redeschisă pe ambele sensuri. Tronsonul Cernavodă-Feteşti al Autostrăzii Soarelui a fost redeschis circulaţiei pe ambele sensuri, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române.

3099 afișări
Imaginea articolului Se circulă fară restricţii pe A2 Bucureşti - Constanţa.

Situaţia actualizată a drumurilor: A2 şi A4, închise din cauza zăpezii şi a viscolului / Navigaţia pe Dunăre a fost suspendată

UPDATE 17:30 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă fără restricţii pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa.

În judeţul Constanţa, a fost ridicată restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone care fusese impusă pe DN3 Cobadin –Ostrov, confrom comunicatului. 

UPDATE 11:53 Traficul rutier încă este oprit pe A2, pe tronsonul Fundulea – Lehliu-Gară. Autostrada A4 pe tronsonul Ovidiu-Agigea a fost redeschisă pe ambele sensuri.

Traficul rutier încă este oprit pe Autostrada Soarelui (A2), pe tronsonul Fundulea – Lehliu-Gară, fiind redeschis tronsonul Bucureşti - Fundulea, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11:30, a fost redeschis tronsonul Bucureşti - Fundulea al autostrăzii A2. Pe tronsonul Cernavodă – Constanţa se circulă controlat, autovehiculele fiind însoţite de utilaje de deszăpezire şi de echipaje de poliţie.Traficul rutier încă este oprit pe autostrada A2, pe tronsonul Fundulea – Lehliu-Gară", potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române remis MEDIAFAX.

În judeţul Constanţa, a fost redeschis DN3 Cobadin – Ostrov, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

UPDATE 09:35 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 9:30, se va redeschide tronsonul Feteşti - Cernavodă al autostrăzii A2 pe ambele sensuri.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, traficul rutier rămâne oprit pe A2, pe tronsoanele Bucureşti – Feteşti şi Cernavodă - Constanţa, pe A4 Ovidiu – Agigea, precum şi pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov (judeţul Constanţa).

UPDATE 08:20 În judeţul Olt, ceaţa reduce vizibilitatea sub 50 de metri în zona Corabia, pe DN54A Corabia - Grojdibodu şi pe DN54 Corabia - Vişina şi Corabia - Gârcov. Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

UPDATE 07:15 Traficul rutier este oprit pe A2 Bucureşti – Constanţa, pe A4 Ovidiu – Agigea, dar şi pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov(judeţul Constanţa), din cauza zăpezii şi a viscolului.

În momentul de faţă, de la Bucureşti la Constanţa se poate ajunge pe ruta DN2 Bucureşti - Urziceni, DN2A Urziceni - Slobozia - Hârşova - Constanţa.

”Având în vedere mesajele de atenţionare şi informare emise de Administaţia Naţională de Meteorologie, îi sfătuim pe conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.)” se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

De asemenea, navigaţia pe Dunăre a fost suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) şi 1075 (Baziaş, judeţul Caraş-Severin)

ŞTIRE INIŢIALĂ Traficul rutier este oprit pe A2 Bucureşti – Constanţa, pe A4 Ovidiu – Agigea, dar şi pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov(judeţul Constanţa), din cauza zăpezii şi a viscolului.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este oprit pe A2 Bucureşti – Constanţa, pe A4 Ovidiu – Agigea, precum şi pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov(judeţul Constanţa)”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici