Se redeschid pârtiile din Maramureş. Cu ce surprize sunt aşteptaţi turiştii

Se redeschid pârtiile din Maramureş. Autorităţile anunţă că începând de vineri, pot fi folosite pârtiile Şuior. De asemenea, turiştii pot merge la cel mai mare parc de distracţii de iarnă din nordul ţării.

358 afișări
Imaginea articolului Se redeschid pârtiile din Maramureş. Cu ce surprize sunt aşteptaţi turiştii

Se redeschid pârtiile din Maramureş. Cu ce surprize sunt aşteptaţi turiştii

Salvamontiştii maramureşeni îi anunţă pe iubitorii sporturilor de iarnă că vineri dimineaţă va începe sezonul pe pârtiile Şuior.

„Începând de vineri, 15 ianuarie, deschidem pârtiile Şuior. Program zilnic: 10:00 - 20:00. Iar pentru cei care încă nu au curaj să urce pe schiuri sau snowboard, la Şuior vă aşteaptă cel mai mare parc de distracţii de iarnă din nordul ţării. Piste de tubing şi sărituri pe imensa pernă de aer. Garantăm distracţia pentru toate vârstele”, au anunţat reprezentanţii Salvamont Maramureş.

Tot vineri se redeschid şi pârtiile de la Sovata, din judeţul Mureş. Începând de vineri dimineaţă, turiştii vor fi primiţi pe pârtii. Administratorii atrag atenţia că în interiorul domeniului schiabil se aplică regulile de protecţie stabilite în timpul epidemiei de COVID-19.

„În 15 ianuarie, de la ora 10.00, are loc deschiderea sezonului 2021 al pârtiilor de la Sovata. Purtarea măştilor de protecţie este obligatorie pe tot teritoriul domeniului schiabil Sovata. Păstraţi distanţa de siguranţă de minimum 1.5 metri”, au spus cei de la Salvamont Salvaspeo Mureş.

Salvamontiştii au mai multe recomandări pentru practicanţii sporturilor de iarnă. Acestea au legătură cu alegerea echipamentului, cu comportamentul de pe pârtii şi cu protocolul aplicat în cazul unor accidente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici