SE REDESCHID SĂLILE DE FITNESS. Ministerul Sănătăţii a dat OK-ul, dar cu respectarea unor reguli stricte. Data: 15 iunie

  • Sălile de fitness se redeschid de la 15 iunie
  • Ministerul Sănătăţii cere respectarea unor reguli stricte
  • Accesul în sală se va face cu programare
10950 afișări
Imaginea articolului SE REDESCHID SĂLILE DE FITNESS. Ministerul Sănătăţii a dat OK-ul, dar cu respectarea unor reguli stricte. Data: 15 iunie

SE REDESCHID SĂLILE DE FITNESS. Ministerul Sănătăţii a dat OK-ul, dar cu respectarea unor reguli stricte. Data: 15 iunie

Ministerul Sănătăţii a dat OK-ul pentru redeschiderea sălilor de fitness, anunţă Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness din România.
 
Potrivit anunţului făcut de Gabriel Toncean, sălile vor trebui să respecte o serie de reguli stricte, între care şi accesul clienţilor pe bază de programare.

CE SPUNE PREŞEDINTELE DE FEDERAŢIEI DE CULTURISM ŞI FITNESS

"Prieteni, am veşti bune! Data de 15 Iunie a devenit o certitudine în privinţa redeschiderii sălilor de fitness.
 
Ca urmare a discuţiilor pe care le-am purtat astăzi la Ministerul Sănătăţii, împreună cu reprezentanţii Institutului Naţional de Sănătate Publică, mă bucur să vă pot anunţa că vom putea face sport la aparate în curând.
 
Este important de precizat că, în prima etapă, vor fi redeschise doar sălile cu aparate de forţă, nu şi cele care oferă exclusiv spaţiu pentru aerobic.
 
Printre măsurile de siguranţă care sunt luate în calcul se află următoarele puncte:
 
🔹 accesul în sală să se facă doar cu programare prealabilă;
🔹 distanţa între sportivi să fie de 4 metri pătraţi;
🔹 aparatele de aer condiţionat vor fi folosite, însă va fi necesară curăţarea filtrelor;
🔹se recomandă şi aerisirea naturală;
🔹 va fi permisă folosirea supravegheată a vestiarelor;
🔹 nu va fi permisă folosirea duşurilor;
🔹 în timpul antrenamentului se va lăsa un aparat liber, între două aparate folosite.
 
Până la data de 10 Iunie se va face publică lista finală a măsurilor de siguranţă, care vor trebui respectate în interiorul sălilor de fitness", scris Toncean pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici