Sebastian Ghiţă, dacă a fost abordat de serviciile străine: Nu e o chestiune de teritorialitate

Fostul parlamentar Sebastian Ghiţă a declarat, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, că ştia cum funcţionau lucrurile în sistem, dar posibilitatea de a fi abordat de serviciile străine în Serbia este la fel de mare ca la Bucureşti.

792 afișări
Imaginea articolului Sebastian Ghiţă, dacă a fost abordat de serviciile străine: Nu e o chestiune de teritorialitate

Sebastian Ghiţă, dacă a fost abordat de serviciile străine: Nu e o chestiune de teritorialitate

Întrebat cum poate avea încredere cineva din Serviciul de Informaţii într-o persoană, dacă nu este ofiţer acoperit, acesta a declarat: "Am întâlnit multe situaţii în viaţă. Cred că sunt mulţi oameni în care serviciile şi instituţiile au încredere fără ca acţionarii acelor firme să fie ofiţeri acoperiţi. Nu poţi să aşterni o pătură peste România şi să îi acoperipe toţi".

Cât priveşte dezvăluirile despre aducerea în ţară a lui Nicolae Popa, cu un avion plătit de o firmă a lui Sebastian Ghiţă, acesta din urmă a declarat că a fost "un fel de a-i bate obrazul doamnei Kovesi. Nu e simplu să aduci un cetăţean dintr-o ţară în altă ară, când parteneriartul, procuratura, uneori e bine să nu implici, alteori e chestiune de viteză. Stând 10-15 ani în acest mediu şi cercuri probabil că ştiu mai multe decât alţi oameni care nu au avut această preocupare".

Totodată, chestionat cu privire la posibilitatea de a fi contactat de serviciile străine., Ghiţă a declarat, pentru Evenimentul Zilei: "acelaşi lucru care vă garantează că nu mă contactează la Bucureşti, nu e o chestiune de teritorialitate"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici