Sebeş: Mai multe locuinţe fără curent electric. Un brad mare a fost doborât după o furtună - FOTO

Subsolul unui bloc din Sebeş a fost inundat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar furtuna puternică a doborât un brad de dimensiuni mari, în vreme ce mai multe familii au rămas fără curent electric, judeţul Alba fiind sub cod galben de vânt puternic şi precipitaţii.

250 afișări
Imaginea articolului Sebeş: Mai multe locuinţe fără curent electric. Un brad mare a fost doborât după o furtună - FOTO

Sebeş: Mai multe locuinţe fără curent electric. Un brad mare a fost doborât după o furtună - FOTO

Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din subsolul unui bloc, aflat în cartierul Valea Frumoasei din municipiul Sebeş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că apa care a inundat subsolul blocului a provenit din infiltraţii, iar pompierii au intervenit cu o autospecială.

Pe de altă parte, oamenii sesizează pe o reţea de socializare că furtuna puternică a doborât un brad mare într-o zonă centrală a municipiului şi se bucură că în parcare nu au fost maşini.

”Vijelie mare, noroc că nu au fost maşini în parcare...”, a scris o femeie pe Facebook.

Bradul a căzut pe trotuar şi nu a lovit pe nimeni.

Totodată, Compartimentul de comunicare şi relaţii publice din cadrul Primăriei a transmis, corespondentului MEDIAFAX, că mai multe locuinţe din Sebeş şi din localităţile învecinate au rămas fără curent electric din cauza furtunii, iar la ora transmiterii acestei ştiri Electrica intervine pentru remedierea defecţiunilor.

Judeţul Alba se află de sâmbătă până duminică seara sub cod galben de ploi, ninsori şi vijelii. Meteorologii au semnalat duminică intensificări ale vântului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici