Secretarul de stat George Costin, suspectat de fapte de corupţie, a fost reţinut

Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor George Costin adus, luni după-amiază, la sediul DNA din Piteşti, pentru a fi audiat în cazul unor acuzaţii privind infracţiunea de luare de mită, a fost reţinut.

1085 afișări
Imaginea articolului Secretarul de stat George Costin, suspectat de fapte de corupţie, a fost reţinut

George Costin (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

Procurorii piteşteni au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui George Costin pentru fapte de corupţie, surse judiciare susţinând că acesta ar fi suspectat de organizarea unei reţele de traficare a certificatelor de revoluţionar şi de luare de mită.

La ora transmiterii acestei ştiri, Costin a părăsit sediul DNA Piteşti sub escortă, fiind dus în arestul Poliţiei Judeţene Argeş.

Costin urmează să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

George Costin a fost adus, luni, în jurul orei 12.00, la sediul DNA Piteşti, unde a fost audiat în cazul unor acuzaţii privind fapte de corupţie.

Percheziţia făcută la sediul Asociaţiei Revoluţionarilor din Câmpulung Muscel s-au încheiat, anchetatorii ridicând mai multe documente şi înscrisuri care au legătură cu George Costin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici