Secretarul general adjunct NATO vizitează Batalionul 51 „Vulturii” din Târgu Mureş

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, face, miercuri, o vizită de informare la sediul Batalionului 51 Operaţii Speciale „Vulturii”, din Târgu Mureş, anunţă, luni, Ministerul Apărării Naţionale.

509 afișări
Imaginea articolului Secretarul general adjunct NATO vizitează Batalionul 51 „Vulturii” din Târgu Mureş

Secretarul general adjunct NATO vizitează Batalionul 51 „Vulturii” din Târgu Mureş

Geoană se va întâlni cu reprezentanţii conducerii Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale şi cu operatori din cadrul Batalionului 51 Operaţii Speciale „Vulturii”.

De asemenea, el va discuta despre capablităţile Forţelor pentru Operaţii Speciale.

De asemenea, îi vor fi prezentate standuri cu armament, echipamente şi tehnică militară şi va asista la un scurt moment tactic specific Forţelor pentru Operaţii Speciale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
geoană,
nato,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici