Secretarul unei comune din Olt, găsit ÎNECAT într-o fântână pe un câmp, după ce dispăruse de 10 zile

Secretarul comunei Vădastra, Dan Roşioru, a fost găsit înecat, vineri, într-o fântână situată pe un câmp între Vădastra şi Brastavăţu, bărbatul fiind dat dispărut de familie de zece zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

432 afișări
Imaginea articolului Secretarul unei comune din Olt, găsit ÎNECAT într-o fântână pe un câmp, după ce dispăruse de 10 zile

Secretarul unei comune din Olt, găsit ÎNECAT într-o fântână pe un câmp, după ce dispăruse de 10 zile

Secretarul Primăriei comunei Vădastra, Dan Roşioru, era căutat de poliţişti de o săptămână, după ce familia a anunţat dispariţia sa. Rudele bărbatului s-au prezentat la Poliţie, vinerea trecută, şi au declarat că acesta a plecat de acasă în data de 15 martie şi nu s-a mai întors.

Bărbatul a fost descoperit, vineri, într-o fântână aflată pe câmp, între localităţile Vădastra şi Brastavăţu.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost scos din fântâna adâncă de 15 metri de către pompieri.

”Am fost solicitaţi de Poliţia Vădastra pentru a degaja o persoană înecată într-o fântână pe un câmp, între Vădastra şi Brastavăţu. Persoana a fost scoasă din fântână, decedată, şi a fost predată IPJ”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu.

Primarul localităţii Vădastra, Sorin Rădulescu, a confirmat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul scos din fântână este Dan Roşioru.

”L-am văzut când l-au scos şi pot să confirm că el este. Nu ştiu absolut nimic, nu am idee de ce a ales o astfel de cale. Pare a fi o sinucidere, dar urmează să stabilească procurorul şi cei de la Criminalistică”, a declarat Rădulescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici