Secţia de procurori dezbate joi cererea lui Felix Bănilă de a activa la Parchetul Tribunalului Bacău

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistarturii ia în dezbatere, joi, solicitarea lui Felix Bănilă de a-şi continua activitatea la Parchetul Tribunalului Bacău, după ce a demisionat de la conducerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

174 afișări
Imaginea articolului Secţia de procurori dezbate joi cererea lui Felix Bănilă de a activa la Parchetul Tribunalului Bacău

Secţia de procurori dezbate joi cererea lui Felix Bănilă de a activa la Parchetul Tribunalului Bacău

"Notă privind cererea domnului procuror BĂNILĂ OLIVER FELIX de continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău ca urmare a eliberării din funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism", este unul dintre punctele de pe ordinea de zi a şedinţei Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Şedinţa este programată să înceapă joi, la ora 10.00.

Felix Bănilă a anunţat, miercurea trecută, că şi-a depus demisia de onoare de la conducerea DIICOT, după ce, cu două zile înainte, preşedintele Klaus Iohannis îi ceruse să plece din fruntea structurii de parchet, pe fondul gestionării anchetei din Caracal. În aceeaşi zi, şeful statul a semnat decretul de eliberare din funcţie.

Taguri:
csm,
felix bănilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici