Secţia Medicină Internă I a Spitalului Judeţean Târgu Jiu, închisă din cauza infecţiei cu SARS-CoV-2

  • Secţia Medicină Internă a Spitalului Judeţean Târgu Jiu a fost închisă temporar din cauza infecţiei cu SARS-CoV-2 în rândul pacienţilor internaţi.
  • Până la finalizarea anchetei epidemiologice s-au sistat internărilor în această secţie şi redirecţionarea internărilor către secţia Medicină Internă II.
734 afișări
Imaginea articolului Secţia Medicină Internă I a Spitalului Judeţean Târgu Jiu, închisă din cauza infecţiei cu SARS-CoV-2

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Târgu Jiu au transmis, luni, că secţia Medicină Internă I este temporar închisă din cauza depistării unor cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 în rândul pacienţilor internaţi.

Până la finalizarea anchetei epidemiologice s-au sistat internărilor în această secţie şi redirecţionarea internărilor către secţia Medicină Internă II.

De asemenea, s-a luat măsura intensificării activităţilor de curăţenie şi dezinfecţie, cel puţin de 3 ori pe zi, precum şi dezinfecţia terminală de nivel înalt în toate spaţiile secţiei medicină Internă I, testarea tuturor pacienţilor internaţi pe secţia Medicină Internă I şi la contacţii direcţi retestarea la 6-7 zile de la ultimul posibil contact.

Reprezentanţii Spitalului au luat şi măsura testării personalului medical în cazul apariţiei simptomelor specifice infecţiei SARS-CoV-2 şi păstrarea distanţei de minim 2 metri între paturi şi purtarea obligatorie a măştii pentru pacienţii internaţi în acelaşi salon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici