Sectorul beauty se digitalizează. Anastasia Beverly Hills are aplicaţie făcută de români

  • Anastasia Beverly Hills are aplicaţie făcută de români.
  • Aplicaţia este gratuită şi se găseşte în App Store.
  • Aplicaţia te învaţă cum să-ţi faci sprâncenele după tehnica Anastasiei Soare.
273 afișări
Imaginea articolului Sectorul beauty se digitalizează. Anastasia Beverly Hills are aplicaţie făcută de români

Sursa foto: AppStore

Brandul de cosmetice Anastasia Beverly Hills are aplicaţie făcută de români. Aplicaţia Anastasia Beverly Hills: The Brow App tele ajută pe femei să înveţe cum să facă sprâncenele să arate ca cele făcute de Anastasia Soare.
 
„De mulţi ani creez sprâncene perfecte pentru clienţi din întreaga lume. Sunt fericită să împart secretul sprâncenelor disponibil doar în salonul meu, în premieră acum, într-o aplicaţie pe telefonul mobil”, spune Anastasia Soare, CEO şi fondator Anastasia Beverly Hills. 
 
„Acum îmi scaneaz faţa. Acesta este tipul de sprânceană şi culoarea”, a spus Anda Tintu, utilizator aplicaţie.
 
Peste un an au muncit la aplicaţie experţii IT de la Qualitance. Pe lângă timp, aplicaţia a implicat şi multă documentare. Sute de interviuri au fost luate pentru a afla nevoile fiecărul consumator.
 
„Ne-am bazat în primul rând pe tehnologii de machine learning, de realitate augmentată, computer vision, procesare video, procesare foto, dar şi efectiv pe calcule matematice care ne-au dus la găsirea formei recomandate pentru utilizatori, în funcţie de particularităţile feţei”, a declarat Bogdan Ionescu, specialist IT.
 
Aplicaţia este gratuită şi poate fi găsiă în App Store. În viitor, va exista şi o variantă pentru Android.
 
„Prin parteneriatul cu Anastasia Beverlly Hills şi colaborarea cu o companie propietară de soluţii pentru realitate augmentată, am avut oportunitatea de a interacţiona direct cu utilizatorii din întreaga lume şi de a înţelege nevoile din domeniul înfrumuseţării sprâncenelor”, spune Mike Parson, CEO QUALITANCE.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici