Şedinţă la SRI pe tema războiului din Ucraina cu prezenţa lui Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis va participa marţi la o şedinţă la sediul Serviciului Român de Informaţii în cadrul căreia vor fi evaluate măsurile adoptate de SRI în contextul războiului din Ucraina.

297 afișări
Imaginea articolului Şedinţă la SRI pe tema războiului din Ucraina cu prezenţa lui Iohannis

Şedinţă la SRI pe tema războiului din Ucraina cu prezenţa lui Iohannis

Potrivit unui comunicat al SRI, marţi, de la ora 12.00, va avea loc o şedinţă de evaluare a stadiului măsurilor adoptate de Serviciul Român de Informaţii în contextul provocărilor de securitate generate de războiul de agresiune declanşat de Federaţia Rusă împotriva Ucrainei.

Şedinţa nu va fi deschisă publicului.

La şedinţă va participa şi preşedintele Klaus Iohhannis, care este şeful CSAT-ului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şedinţă,
sri,
ucraina

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici