Sediul PC Argeş a fost jefuit. Hoţii au furat două televizoare LCD, unul din biroul lui Daniel Constantin

Sediul filialei Argeş a Partidului Conservator a fost spart, iar hoţii au furat două televizoare LCD, unul din biroul parlamentar al preşedintelui PC, Daniel Constantin.

154 afișări
Imaginea articolului Sediul PC Argeş a fost jefuit. Hoţii au furat două televizoare LCD, unul din biroul lui Daniel Constantin

Sediul PC Argeş a fost jefuit. Hoţii au furat două televizoare LCD, unul din biroul lui Daniel Constantin (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, când au fost furate două televizoare LCD - unul din secretariatul sediului filialei, iar celălalt din biroul parlamentar al preşedintelui Partidului Conservator, Daniel Constantin.

"Ne lipsesc două televizoare, Poliţia îşi face treaba, cercetează cazul. Sunt mai mulţi hoţi deoarece cele două televizioare nu puteau fi furate de o singură persoană. E un geam forţat, sunt urme lăsate, este clar că au căutat valori, dar nu avem valori la sediu, doar documente care nu i-au interesat şi cred că s-au înşelat hoţii, ei căutau valori. Nu este o chestiune politică, sunt persoane fără căpătâi şi fără venituri care îşi caută existenţa de la o zi la alta", a declarat preşedintele PC Argeş, Cornel Lazăr.

Poliţia Argeş a declanşat o anchetă în acest caz.

"Am fost sesizaţi că au fost sustrase mai multe bunuri din sediul unui partid politic din Piteşti, iar în acest moment la faţa locului sunt poliţiştii care încearcă să identifice autorii şi să stabilească prejudiciul", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, agent Mădălina Bălănescu.

În cursul zilei de miercuri, reprezentanţii PC Argeş au mai reclamat furtul a trei telefoane mobile din secretariat.

Sediul organizaţiei Argeş a Partidului Conservator este situat în Piteşti, lângă Muzeul Judeţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici