Şeful CNADNR a demis un director responsabil cu proiectele de infrastructură

Directorul general adjunct al Direcţiei Generale de Implementare Proiecte de Infrastructură Rutieră din CNADNR, Renata Bendeac, a fost revocat din functie, a anuntat miercuri compania.

859 afișări
Imaginea articolului Şeful CNADNR a demis un director responsabil cu proiectele de infrastructură

Şeful CNADNR a demis un director responsabil cu proiectele de infrastructură (Imagine: Silviu Matei /Arhiva Mediafax Foto)

CNADNR a comunicat decizia printr-un comunicat, fara sa precizeze motivele acesteia.

Demiterea lui Bendeac are loc in contextul aparitiei mai multor probleme la proiectele de autostrazi, un exemplu fiind lotul al treilea al autostrăzii Sibiu-Orăştie, inaugurat în noiembrie 2014 şi închis în septembrie 2015 între localităţile Sălişte şi Cunţa, din cauza unor crăpături în asfalt.

Atibutiile lui Bendeac au fost preluate de seful Direcţiei Achiziţii Publice şi Pregătire Proiecte, Horia Nicolae.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici