Şeful Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, Cristian Gheorghe Lăţcău, revocat din funcţie

Comisarul de poliţie Cristian Gheorghe Lăţcău a fost revocat din funcţia de director general al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, au confirmat, joi, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

890 afișări
Imaginea articolului Şeful Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, Cristian Gheorghe Lăţcău, revocat din funcţie

Şeful Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, Cristian Gheorghe Lăţcău, revocat din funcţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă este structura specializată a Ministerului Administraţiei şi Internelor care desfăşoară activităţi de informaţii şi protecţie internă, în vederea asigurării ordinii publice, prevenirii şi combaterii ameninţărilor la adresa siguranţei naţionale privind misiunile, personalul şi informaţiile clasificate în cadrul ministerului.

Cristian Gheorghe Lăţcău fusese numit director general al DGIPI în 22 decembrie 2010 de către fostul ministru de Interne, Traian Igaş.

Comisarul de poliţie Lăţcău a îndeplinit anterior funcţia de şef al Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici