Şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din MAI: Peste 11.000 de suporteri spanioli au plecat cu 49 din cele 67 de curse charter

Peste 11.000 de suporteri spanioli au plecat joi din România, cu 49 din cele 67 de curse charter cu care au venit la Bucureşti, iar după meci, în noaptea de miercuri spre joi, nu au fost înregistrate incidente majore, a declarat şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din MAI, Petre Tobă.

608 afișări
Imaginea articolului Şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din MAI: Peste 11.000 de suporteri spanioli au plecat cu 49 din cele 67 de curse charter

Şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din MAI: Peste 11.000 de suporteri spanioli au plecat cu 49 din cele 67 de curse charter (Imagine: Alexandru Hreniuc/ Mediafax Foto)

Secretarul de stat Petre Tobă a spus că în Centrul de comandă nu au fost înregistrate incidente majore în timpul nopţii de miercuri spre joi, precizând însă că Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni a fost aglomerat.

Tobă a mai spus că majoritatea suporterilor veniţi în România cu curse charter au plecat, precizând că până în prezent au decolat 49 de curse, cu 11.093 de suporteri.

Secretarul de stat din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) a mai spus că plecări ale suporterilor sunt programate atât joi, cât şi vineri, iar măsurile de suplimentare a personalului MAI vor fi menţinute până la plecarea ultimului suporter.

Formaţia spaniolă Atletico Madrid a câştigat Liga Europa pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, cu scorul de 3-0 (2-0), o altă echipă din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti, în faţa a 52.347 de spectatori, dintre care peste 20.000 de spanioli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici