Şeful Inspectoratului de Construcţii Vaslui a fost filmat în timp ce pare beat la birou | VIDEO

  • Şeful Inspectoratului de Construcţii Vaslui, Corneliu Alexa, a fost filmat la birou când se exprima cu dificultate, posibil băut.
  • Un jurnalist a mers la el să se informeze de efectele unei alerte meteo.
  • „Toate problemele care sunt.. sigur şi expeditiv... fără niciun fel de problemă”, îi spune Alexa.
1093 afișări
Imaginea articolului Şeful Inspectoratului de Construcţii Vaslui a fost filmat în timp ce pare beat la birou | VIDEO

Şeful Inspectoratului de Construcţii Vaslui a fost filmat în timp ce pare beat la birou

În imagini, Corneliu Alexa se exprimă cu dificultate, nu reuşeşte să îşi ducă propoziţiile până la capăt şi foloseşte un limbaj trivial.

De altfel, în filmare se vede cum şeful ISC Vaslui abia se ţine pe picioare şi semnează o serie de documente aduse de un angajat al instituţiei.

Reporterul a dorit să afle mai multe informaţii despre lucrările făcute prin PNDL în Vaslui, dar şi despre problemele cauzate de codul galben de vânt.

„Acum discutăm sincer. Vrei? Deci, fii atent... Toate problemele care sunt... sigur şi expeditiv... fără niciun fel de problemă. Nu am avut, din punct de vedere instituţional, deci tot...plecat. Tu acum ai venit...probleme... dacă vezi, dacă... nu. La noi, din punct de vedere instituţional, totul a fost pregătit şi corect făcut", spune şeful Inspectoratului de Construcţii Vaslui.

„Tu ai venit aici ca să vezi că... întotdeauna...c…urile astea de...când se întâmplă... mă doare în … pe mine. N-am nicio treabă eu. (...) Meseriaşule, bate palma cu bunicul. Întotdeauna am fost om corect. Ai înţeles, meseriaşule? Nu mor caii când vor câinii. Caii mor... mă doare pe mine în... nu mă interesează", este o altă replică a directorului Cornel Alexa.

Filmarea ar fi fost făcută luni.

Marţi, contactat de corespondentul MEDIAFAX, Corneliu Alexa a declarat că a făcut un atac de panică în urma informaţiilor apărute în presă şi că articolul este „o făcătură”.

„Sunt la doctor. Am făcut un atac de panică datorită informaţiilor apărute şi datorită presiunilor, problemelor se serviciu. Acel articol este o făcătură. Sunt neadevăruri, a fost făcut cu intenţie", a spus şeful Inspectoratului Judeţean în Construcţii Vaslui, Corneliu Alexa.

Reprezentanţii Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, şefii direcţi ai lui Corneliu Alexa, au declarat pentru MEDIAFAX că la această oră nu au nicio poziţie legată de caz: „Nu avem în acest moment nicio poziţie. Dacă vom avea un punct de vedere, vom transmite”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici