Şeful Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a demisionat

Inspectorul şcolar general al Municipiului Bucureşti, Constantin Trăistaru, a demisionat, din motive personale, interimatul la conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) fiind asigurat de adjunctul Florian Lixandru, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale.

1398 afișări
Imaginea articolului Şeful Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a demisionat

Şeful Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Constantin Trăistaru (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a semnat luni, 15 decembrie, ordinul de eliberare din funcţie a inspectorului şcolar general al Municipiului Bucureşti, Constantin Trăistaru. Ordinul devine efectiv în data de 22 decembrie. Menţionăm că domnul Constantin Trăistaru este cel care a solicitat ministrului Remus Pricopie, în mod expres, eliberarea din funcţie din motive personale", se precizează într-un comunicat remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Interimatul la conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti va fi asigurat de actualul inspector şcolar general adjunct, Florian Ionel Lixandru, căruia ministrul Remus Pricopie i-a delegat atribuţiile specifice, printr-un ordin semnat tot luni, mai precizează ministerul.

Constantin Trăistaru a fost numit la conducerea ISMB în iulie 2012.

Înaintea lui, ISMB a fost condus, în perioada iunie-iulie 2012, de Crenguţa Pascale, inspector şcolar general adjunct, care a asigurat interimatul după demisia lui Cristian Alexandrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici