Şeful Poliţiei Rutiere Brăila, cercetat de ANI din cauza unor diferenţe de venituri nejustificate

Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Brăila, Virgiliu Bogdan Zotoi este cercetat de Agenţia Naţională de Integritate, care a a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 135.988 Lei, între averea dobândită şi veniturile realizate de ofiţer.

1014 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Rutiere Brăila, cercetat de ANI din cauza unor diferenţe de venituri nejustificate

Şeful Poliţiei Rutiere Brăila, cercetat de ANI din cauza unor diferenţe de venituri nejustificate

Potrivit unui comunicat transmis vineri de ANI, a fost sesizată Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Galaţi, pentru începerea unei acţiuni de control în ceea ce priveşte modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Virgiliu Bogdan Zotoi.

„Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative. Zotoi Virgiliu Bogdan a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere”, arată ANI în comunicat.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 135.988 de lei, între averea dobândită şi veniturile realizate de către ofiţer în perioada exercitării funcţiei publice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici