Şeful Poliţiei Rutiere Sibiu, transferat la Braşov după pensionările din timpul scandalului Godină

IPJ Braşov a anunţat, luni, că noul şef adjunct al instituţiei este şeful Poliţiei Rutiere Sibiu, Alin Pahonţu, împuternicit pe o perioadă de şase luni, după ce postul a rămas vacant ca urmare a pensionării lui Sorin Melinte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2116 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Rutiere Sibiu, transferat la Braşov după pensionările din timpul scandalului Godină

Şeful Poliţiei Rutiere Sibiu, transferat la Braşov după pensionările din timpul scandalului Godină

Decizia de numire a lui Alin Pahonţu în funcţia de şef adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov a fost făcută printr-o dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române. „Începând cu data de 15 aprilie, comisar şef de poliţie Alin Pahonţu, şeful Serviciului Rutier al I.P.J. Sibiu, a fost împuternicit pe o perioadă de şase luni să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului I.P.J.Braşov“, se arată într-un comunicat de presă.

Acest post a rămas vacant de pe data de 31 martie după ce Sorin Melinte a ieşit la pensie în perioada scandalului legat de poliţistul Marian Godină, care semnalase mai multe cazuri de abuzuri venite din partea superiorilor săi.

Alin Pahonţu a fost încadrat la I.P.J. Braşov, Serviciul Rutier, în perioada 1997-2006, iar începând din anul 2006 şi până în prezent a îndeplinit funcţia de şef al Serviciului Rutier la I.PJ.Sibiu.

De asemenea, şi postul de şef al IPJ Braşov este deocamdată liber după ce şi Ioan Aron a ieşit la pensie, tot în timpul scandalului provocat de povestirile poliţistului Godină.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici