Şeful Spitalului Craiova a început să amenajeze în curtea unităţii un bazin cu peşti. Consiliul Judeţean l-a oprit | FOTO

Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Craiova, Alin Demetrian, a început să construiască un bazin cu plante acvatice şi peşti în curtea unităţii medicale, însă a fost oprit de Consiliul Judeţean pe motiv că nu a cerut aprobări. ”A fost poate o naivitate din partea mea. Mi-o asum”, spune Demetrian.

217 afișări
Imaginea articolului Şeful Spitalului Craiova a început să amenajeze în curtea unităţii un bazin cu peşti. Consiliul Judeţean l-a oprit | FOTO

Şeful Spitalului Craiova a început să amenajeze în curtea unităţii un bazin cu peşti. Consiliul Judeţean l-a oprit

Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Craiova, Alin Demetrian, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că este nevoit să oprească amenajarea unui bazin cu plante acvatice şi peşti, investiţie pe care o începuse în curtea unităţii medicale, în urma izbucnirii unui scandal pentru că nu a respectat paşii legali.

Demetrian a afirmat că a comandaat deja peştii, dar este nevoit să amâne investiţia „până când se poate face totul legal”.

„Construcţie este mult prea mult spus. Mi-am cerut scuze către conducerea Consiliului Judeţean Dolj despre acest gest. O să reiau toţi paşii în mod legal şi o să fie făcut aşa cum trebuie. Am crezut că este nevoie de acţiune, mai puţin de termene de aşteptare. A fost poate o naivitate din partea mea. Mi-o asum. Era vorba despre o investiţie minimă, suportată în totalitate de mine, nu ar fi presupus nicio cheltuială pentru spital. Era vorba despre amenajarea unui mic bazin cu nuferi, plante acvatice, cu peşti, pe care îi şi comandasem, în naivitatea mea. O să amân această lucrare până când se poate face totul legal”, a declarat managerul.

El a adăugat că va duce investiţia la bun sfârşit întrucât spaţiul din curtea spitalului „nu arată deloc bine”, fiind plin cu chiştoace şi gunoaie.

„Cei de la Consiliul Judeţean Dolj au veni azi (joi - n.r.) aici şi am discutat despre un viitor proiect. Nu este un heleşteu, acesta presupunând excavare. Totul se întâmpla la suprafaţa pământului, o groapă de refugiu pentru peşti, de aceea am crezut că îl pot face fără să aştept după zeci de aprobări. Există variante ca eu să sponsorizez lucrarea, ceea ce voi şi face. Spaţiul de acolo, din spatele unităţii spitaliceşti, trebuie amenajat întrucât nu arată deloc bine. Locul acela era un spaţiu plin cu chiştoace, cu ambalaje, nimic mai mult”, a conchis Alin Demetrian.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici