Şeful unui spital din Oltenia, ameninţări cu violul şi bătaia către o angajată: „Pe fie-ta o dau la albanezi, să ţi-o f**ă!”

  • Limbaj agresiv, cu injurii şi ameninţări privind bătaia şi violul. Este un „dialog” suprins între un manager de spital şi o angajată a unităţii medicale.
  • Managerul Spitalului de Psihiatrie din Dragoeşti, judeţul Vâlcea, medicul Edward Stanca a recunoscut că este vocea sa pe înregistrare.
  • Medicul se scuză şi spune că „a fost o discuţie mai aprinsă”.
8807 afișări
Imaginea articolului Şeful unui spital din Oltenia, ameninţări cu violul şi bătaia către o angajată: „Pe fie-ta o dau la albanezi, să ţi-o f**ă!”
Pe înregistrarea audio postată online se aude cum un bărbat, identificat şi confirmat ca fiind managerul Spitalului de Psihiatrie din Dragoeşti, judeţul Vâlcea, medicul Edward Stanca, adresează jigniri şi ameninţări unei femei, angajate a unităţii medicale, conform Ziarul de Vâlcea.
 
„Limbajul managerului Stanca este incalificabil, suburban şi, de ce sa nu o spunem, de-a dreptul mizerabil! Individul care conduce de 16 ani spitalul de psihiatrie are comportament grobian, de derbedeu, adresându-i injurii şi ameninţări greu de reprodus unei angajate a unitatii medicale!”, arată sursa citată, care spune că Stanca nu ar fi la primul abuz verbal. Momentan, este aşteptată reacţia conducerii Consiliului Judeţean Valcea, instituţia care are în subordine Spitalul Drăgoeşti.
 
Manager Spital Drăgoeşti, Edward Stanca: Marş acasă, scroafa dracu`, vrei să-ţi dau două după cap? Iţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa. Handicapato! Bagă-ţi minţile în cap, că te joc în picioare! 
 
Angajata Spital: Să-mi spuneţi, de ce mă jucaţi în picioare?
 
Manager spital: De ce te joc?
 
 Angajata spital: Să nu daţi în mine!, ţipă femeia, speriată, (se aude un zgomot...)
 
 Manager Spital Drăgoeşti: Marş, jigodia dracu!  Şi pe Mustaţă ţi-l… şi pe fie-ta ţi-o dau la albanezi, să ţi-o f**ă.
 
Angajata Spital: Vai de capul meu… 
Manager spital: Vai de capul tău... Bagă-ţi minţile-n cap... (Se aude cum Edward Stanca se îndepărtează de femeie, dar continuă cu ameninţările).
 
 
În apărarea sa, managerul spune că „a fost doar o discuţie aprinsă, demult”.
 
Este vocea mea, e adevărat. Am avut o discuţie mai aprinsă cu o salariată a spitalului, dar s-a întâmplat de mult. Între timp ne-am împăcat, dar înregistrarea a ajuns la o altă persoană care a dat-o în presă. Cineva vrea să îmi facă rău”, a declarat managerul Stanca, pentru gazetavalceana.ro.  
 

 Administratorul public al judeţului, Adrian Mihăilă: „Există o anchetă în curs în acest moment”

 
Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor materiale care fac referire la un aşa-zis dialog între managerul spitalului din Drăgoeşti şi o angajată, în calitate de coordonator direct al activităţii spitalelor subordonate Consiliului Judeţean Vâlcea, administratorul public al judeţului, Adrian Mihăilă, face următoarele precizări:
 
La nivelul Consiliul Judeţean există o comisie constituită printr-o dispoziţie a preşedintelui, comisie pe care o conduc, în calitate de coordonator al spitalelor, care are ca şi obiectiv verificarea întregului lanţ de spitale aflate în subordinea CJ Vâlcea, printre care şi Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti. Întreaga activitate va fi verificată, inclusiv aspectele sesizate ieri. De asemenea, într-o astfel de situaţie, competenţa revine organelor de poliţie, unde persoanele lezate pot să depună plângere. Avem, la acest moment, o anchetă în curs, care va stabili eventuale nereguli administrative sau/şi manageriale”.
 
Managerul Spitalului de Psihiatrie Drăgoeşti s-a autosuspendat din funcţie pe perioada anchetei. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici