Semnal de alarmă pe internet: „Cei care aveţi copii mici, aveţi grijă”/ Un bărbat acosta eleve şi le oferea 200 de lei ca să „meargă” cu el

Un bărbat bănuit că acosta eleve în Arad şi le oferea 200 de el ca să „meargă” cu el a fost amendat cu 1.500 de lei. Două tinere care l-au recunoscut pe suspect au anunţat că vor depune plângeri penale.

5669 afișări
Imaginea articolului Semnal de alarmă pe internet: „Cei care aveţi copii mici, aveţi grijă”/ Un bărbat acosta eleve şi le oferea 200 de lei ca să „meargă” cu el

Postare: „Cei care aveţi copii mici, aveţi grijă”/ Bărbat care acosta eleve şi le oferea 200 de el să „meargă” cu el, amendat

Potrivit Jandarmeriei Arad, o postare pe Facebook a unei eleve din Pecica a atras atenţia unui jandarm.

„Vă rog frumos, cei care aveţi copii mici, aveţi grijă, astăzi (11.04.2019) a fost văzut în faţa liceului teoretic G.H Lazăr de o colegă de-a mea, ea a făcut şi filmarea, pentru că a păţit la fel!!! Vă rog frumos!!!”, este postarea care a atras atenţia jandarmului.

Jandarmul şi-a alertat colegii, spunând că este vorba despre un bărbat care acostează tinere eleve pe stradă şi le propune să „meargă” cu el, pentru suma de 200 lei.

„Şi se pare că cele două fete, din cazul nostru, nu sunt singurele care au păţit acest lucru. Colegul nostru a luat legătura cu persoana în cauză, iar după ce a primit toate informaţiile necesare, le-a transmis dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad. Jandarmii din Pecica au fost mobilizaţi şi împreună cu poliţiştii locali din localitate, au plecat pe urmele individului. Au trecut doar 24 de ore până la identificarea acestuia”, arată Jandarmeria Arad.

Bărbatul a fost recunoscut de către eleve, fiind astfel amendat cu 1.500 de lei pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, jandarmii anunţă că cele două tinere vor depune plângere penală împotriva bărbatului şi sunt decise să meargă până la capăt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici