Senatorul UDMR Tanczos Barna, vindecat de COVID-19, povesteşte că a parcurs zilnic o oră de „plimbare în celulă”

Senatorul UDMR Tanczos Barna a fost externat, vineri, din spitalul din Miercurea Ciuc, după ce a avut două teste negative consecutive pentru SARS-CoV-2.

570 afișări
Imaginea articolului Senatorul UDMR Tanczos Barna, vindecat de COVID-19, povesteşte că a parcurs zilnic o oră de „plimbare în celulă”

Senatorul UDMR Tanczos Barna, vindecat de COVID-19, povesteşte că a parcurs zilnic o oră de

Tanczos Barna a scris pe pagina sa de Facebook că plămânii îi sunt aproape complet curăţaţi.

„Trebuie să fie feriţi, odihniţi şi trataţi acasă timp de câteva săptămâni”, a spus senatorul.

Acesta a urmat un tratament de 14 zile în spital, din care 12 zile a stat într-un salon, de unde a ieşit doar de două ori pentru o radiografie pulmonară, iar nicio ieşire nu a durat mai mult de 6 minute.

Senatorul a primit perfuzii pentru tratamentul pneumoniei, autocoagulant injecţii şi medicamente anti COVID.

„Plusul, din partea mea, comportament ascultător, exerciţii de respiraţie dimineaţa şi seara şi o oră de plimbare în celulă. Primele două zile de test, apoi o zi 400 ture de 2x6 m. Deşi am calculat, nu îndrăznesc să scriu aici în 12 zile câţi kilometri s-au adunat”, a precizat Tanczos Barna.

Acesta a apreciat profesionalismul membrilor echipei medicale, care a dat dovadă de entuziasm şi atitudine încurajatoare, deşi erau în „costum de astronaut, în condiţii aproape inumane”.

„Privind în urmă, după două săptămâni şi văzând că alţii în altă parte în câte zile s-au vindecat, consider că am scăpat uşor”, a conchis Tanczos Barna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
senator,
udmr,
covid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici