Sentinţa prin care SC Asesoft International SA putea să intre în faliment, anulată

Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au anulat sentinţa Tribunalului Prahova potrivit căreia SC Asesoft International SA putea să intre în faliment şi au dispus rejudecarea cauzei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

456 afișări
Imaginea articolului Sentinţa prin care SC Asesoft International SA putea să intre în faliment, anulată

Sentinţa prin care SC Asesoft International SA putea să intre în faliment, anulată

Potrivit portalului instanţelor, Curtea de Apel Ploieşti “ anulează sentinţa apelată şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe”, în dosarul în care în martie anul acesta Tribunalul Prahova a dispus intrarea în procedura generală a falimentului a SC Asesoft International SA.

Decizia Curţii de Apel Ploieşti este definitivă.

SC Asesoft International SA este urmărită într-un dosar alături de Sebastian Ghiţă. Potrivit DNA, în martie 2017, procurorii anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatelor persoane juridice S.C. Asesoft International S.A şi S.C. Teamnet International S.A. pentru complicitate la trafic de influenţă în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici