Şerban Huidu va fi externat. Realizatorul TV va fi dus la Poliţie pentru audieri

Realizatorul TV Şerban Huidu va fi externat în următoarele ore, urmând să fie dus direct la sediul Poliţiei Judeţene Braşov, unde va fi audiat în cazul accidentului pe care l-a provocat duminică în judeţul Braşov şi care s-a soldat cu decesul a trei persoane, potrivit unor surse medicale.

919 afișări
Imaginea articolului Şerban Huidu va fi externat. Realizatorul TV va fi dus la Poliţie pentru audieri

Şerban Huidu (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

Poliţia Judeţeană Braşov a anunţat o conferinţă de presă la ora 9.30 în legătură cu accidentul provocat de realizatorul TV pe DN 1, la ieşirea din localitatea Timişul de Sus.

În urma accidentului, Şerban Huidu a suferit un traumatism cranian minor, fără a avea pierderi de memorie, declara managerul SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, care preciza că realizatorul TV nu urma nicio medicaţie.

Potrivit medicilor, lui Huidu i-a fost făcută o tomografie şi s-a stabilit că este în afara oricărui pericol, însă s-a luat decizia ca acesta să rămână internat peste noapte date fiind "antecedentele sale neurologice".

Astfel, a fost amânată pentru luni audierea lui Huidu la Poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, declara că dosarul penal în care Huidu este cercetat pentru ucidere din culpă va fi instrumentat de Parchetul Judecătoriei Braşov. Naghi spunea că "vina exclusivă" pentru producerea accidentului îi aparţine lui Huidu.

Luni dimineaţă, numărul victimelor accidentului provocat de Huidu a ajuns la trei după ce bărbatul rănit grav, care era internat la Spitalul Judeţean în comă indusă, a murit la spital.

Bărbatul, Ion Garbiş, de 57 de ani, din municipiul Braşov, se afla în autoturismul Dacia Logan izbit de maşina lui Huidu, pe contrasens. În urma accidentului, el a fost grav rănit, fiind în comă indusă, la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Braşov, după ce a suferit traumatisme toracice şi craniene, având şi o hemoragie internă. El a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale.

În urma accidentului şi-au pierdut viaţa şi şoferul Daciei - Ştefan Lungu Balogh, de 65 de ani - şi Magda Drăghici, de 54 de ani, aflată în dreapta şoferului. Cele două persoane erau din municipiul Braşov. Şoferul Daciei a murit pe loc, iar femeia a murit la scurt timp.

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici