Şerpi într-un parc plin cu copii, în Calafat. VIDEO

Doi şerpi de dimensiuni considerabile au fost observaţi joi într-un parc din Calafat, judeţul Dolj, în apropierea unor copii. Cele două reptile au fost filmate de un bărbat, care a postat imaginile pe Facebook.

5283 afișări
Imaginea articolului Şerpi într-un parc plin cu copii, în Calafat. VIDEO

Imagini cu doi şerpi într-un parc plin cu copii, în Calafat, postate pe Facebook

Pe imagini se vede cum cele două reptile se plimbă în voie. La un moment dat, un bărbat îşi face curaj şi intervine, lovind cu o bâtă cei doi şerpi, pentru a îndepărta pericolul.

Oamenii au fost îngroziţi când au văzut cei doi şerpi în parcul din Calafat, loc în care se joacă foarte mulţi copii.

”Nu este posibil ca doi şerpi să se plimbe la un loc de joacă. Copiii s-au speriat atât de tare că au început să plângă“, a spus un bărbat din Calafat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, a declarat că nu a existat niciun apel venit din partea cetăţenilor cu privire la acest eveniment.

Primarul din Calafat, Lucian Ciobanu, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici