Serviciile de eliberare a permiselor auto vor funcţiona, sâmbătă, la nivelul întregii ţări

Toate serviciile de eliberare a permiselor de conducere şi pentru înmatricularea vehiculelor vor avea program normal de lucru cu publicul sâmbătă, pentru a recupera ziua de joi, când au fost închise din cauza unor defecţiuni apărute la un server central.

246 afișări
Imaginea articolului Serviciile de eliberare a permiselor auto vor funcţiona, sâmbătă, la nivelul întregii ţări

Serviciile de eliberare a permiselor auto vor funcţiona, sâmbătă, la nivelul întregii ţări

În Capitală, Serviciul pentru Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor are program de lucru cu publicul, sâmbătă, între 7.00 şi 21.00.

Sistemul nu a funcţionat joi din cauza unei defecţiuni tehnice, apărute la un server.

„Defecţiunea apărută în cursul serii de joi, la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, a fost remediată. Conducerea ministerului a dispus ca toate serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor de la nivelul întregii ţări să desfăşoare activităţi în program normal de lucru în ziua de sâmbătă, 28 octombrie”, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Aproximativ 15.000 de persoane apelează, zilnic, la serviciile Direcţiei de Permine.

Ministrul Carmen Dan a anunţat că va face şi o verificare cu privire la managementul instituţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici