Sex şi droguri în politica italiană, cu doi români implicaţi. „Noaptea cu Morisi m-a distrus, avea cocaină”

  • Presa italiană este inundată de subiectul Lucia Morisi, mâna dreaptă a politicianului Matteo Salvini.
  • Specialistul în social media al lui Salvini este acuzat de doi români că i-a drogat, a profitat sexual de ei şi nu i-a plătit.
  • Unul dintre cei doi, un tânăr de 20 de ani care a participat la petrecere de la ferma Veronese, vorbit cu La Stampa: „Ne-au promis 4.000 de euro, ne-au dat 2.000 ş 500”.
5829 afișări
Imaginea articolului Sex şi droguri în politica italiană, cu doi români implicaţi. „Noaptea cu Morisi m-a distrus, avea cocaină”

Petre şi Morini

Dintr-un oraş de lângă Bucureşti, jurnaliştilor italieni le-a răspuns la telefon un băiat tulburat: „Sunt stresat, stresat, stresat. Trebuie să mă odihnesc. Ce s-a întâmplat mi-a distrus viaţa. Nu pot să dorm, mă simt groaznic. Mă întorc curând, poate chiar sâmbătă, pentru a explica totul. A fost o noapte bazată pe sex şi pe droguri. Cocaina? Nu am adus-o eu”.

Povestea tânărului, pe nume Petre, continuă: „M-am îmbolnăvit de consumul excesiv. Eram doar trei în casa aceea. Nu am fost opriţi din întâmplare de carabinieri. Noi i-am chemat”.

Petre, 20 de ani, este unul dintre cei doi români din cazul Morisi, fostul manager de social media al lui Matteo Salvini.

În după-amiaza zilei de 15 august, a predat poliţiei drogul despre care spun că a fost luat din casa lui Morisi. În raport se descrie „o sticlă aproape plină (suc de fructe), cu un volum de 125 ml, despre care a pretins că este drogul violul (GHB)”.

Petre se tratează acum în România.

„Sunt în România pentru tratament medical, nu sunt bine. A fost bolnav de la consumul de droguri. Acum sunt la mine acasă, e puţin mai bine, dar am fost foarte bolnav".

Îţi aminteşti ce s-a întâmplat în noaptea dintre 13 şi 14 august acasă la Morisi?, a fost chestionat românul. „Desigur, îmi amintesc, desigur. A fost seara care mi-a stricat viaţa. M-a distrus. Iar cocaina n-a adus-o eu", a spus el. 

Românul afirmă că mai era cu un conaţional şi cu Morisi. Italianul îi acostase pe un site de întâlniri folosit de comunitatea gay.

În casă la Morini, carabienierii au găsit mai puţin de două grame de cocaină.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
droguri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici