Sezonul estival se încheie cu o petrecere exclusivistă pe un iaht în largul Mării Negre

  • David Vrânceanu a venit cu toată gaşca pe iaht să petreacă
  • Organizatorii au vrut să încheie sezonul cu o petrecere specială
  • Preţul unei astfel de ieşiri este de 450 lei
616 afișări
Imaginea articolului Sezonul estival se încheie cu o petrecere exclusivistă pe un iaht în largul Mării Negre

Sezonul estival se încheie cu o petrecere exclusivistă pe un iaht în largul Mării Negre

David Vrânceanu este navigator şi locuieşte în Sibiu. A venit pentru o săptămână la mare împreună cu prietenii lui special pentru kitesurfing şi aşa a auzit de petrecerea din largul mării.

Epidemia de Coronavirus i-a schimbat planurile pentru vacanţa de vară şi nu s-a mai putut bucura de petreceri ca anul trecut.

„N-am mai fost pe mare din martie din cauza epidemiei de Coronavirus şi mi s-a trezit un dor subit de party, de valuri, de mare. Şi am venit aici la prietenii mei din Constanţa, care au organizat un super party pe barcă. Muzică, totul fain, băuturi, prietenii mei în spatele tău”, spune David.

Pentru prima dată anul acesta a experimentat o altfel de distracţie pe un iaht în largul Mării Negre.

Petrecerea a început la prânz şi s-a sfârşit abia la apus. Chiar dacă temperatura nu era ca într-o zi de vară, cei mai curajoşi s-au încumetat să facă baie în largul mării.

Muzica house a răsunat pe valuri, iar senzaţia tuturor era că sunt în toiul unui festival.

Numărul participanţilor a fost limitat.

Preţul unei bilet la o astfel de petrecere exclusivistă este de 450 lei.

În această sumă ai inclusă doar băutura şi peisajul de care te poţi bucura în largul mării.

Este al doilea eveniment de acest gen al organizatorilor, primul a dat tonul verii, urmând ca acesta să încheie sezonul estival.

„Am încheiat vara asta nu ştiu minunată, dar ciudată, că pentru unii a fost aşa, pentru unii a fost, nu ştiu, cu totul altfel. Am încheiat-o într-un mod deosebit, astăzi pe nouăsprezece septembrie, pe valurile mării, cu prietenii noştri sub razele soarelui de septembrie. Şi a fost absolut genial”, explică organizatorul evenimentului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici