Şi angajaţii de la Tarom intră în grevă pe 31 mai

Angajaţii de la Tarom ameninţă, de asemenea, că intră în grevă de solidaritate cu bugetarii pe 31 mai, urmând să asigure o treime din activitate, nemulţumiţi de tăierea salariilor cu 25 la sută, a declarat vineri pentru MEDIAFAX secretarul general al Sindicatului din Tarom, Aurel Curdov.

30 afișări
Imaginea articolului Şi angajaţii de la Tarom intră în grevă pe 31 mai

Şi angajaţii de la Tarom intră în grevă pe 31 mai (Imagine: Petrică Tănase/Mediafax Foto)

Liderul sindical a precizat că s-a început strângerea de semnături pentru grevă, urmând ca pe 31 mai să intre în grevă generală, alături de bugetari şi de ceilalţi angajaţi din transporturi.

"Vom asigura o treime din transport, probabil că vom da drumul la cursele de Atena, Sofia, Chişinău", a spus Curdov.

Liderul sindical a precizat că miercuri, la Comitetul Confederal al "Cartel Alfa", va fi luată o decizie finală privind protestele viitoare.

Sindicaliştii de la Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) au anunţat că vor face grevă pe 31 mai, în semn de solidaritate cu bugetarii, dacă nu vor fi afectaţi de reducerea salariilor, iar dacă li se vor tăia veniturile vor opri activitatea pe termen nedeterminat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici