Video Şi datingul a intrat în carantină. „Este un sezon ratat pentru cei singuri”

  • Şi datingul a intrat în carantină. Andrei, 37 de ani: „Este un sezon ratat pentru cei singuri”
  • Cei singuri spun că e aproape imposibil să intre într-o relaţie în această perioadă de izolare
  • Aplicaţiile de dating precum Tinder nu pot înlocui întâlnirile clasice
382 afișări

Dacă te-a prins pandemia singur, şansele să intri într-o relaţie în această perioadă sunt foarte mici. Da, există zeci de platforme de online dating, dar degeaba, când realitatea de afară descurajează orice întâlnire.

Andrei, un bărbat singur de 37 de ani din Bucureşti, spune că s-a săturat de întâlnirile virtuale. „Se anunţă o varã şi o primăvară ratată complet. Toată lumea stă pe chat, stă pe diverse matchuri, dar lucruile se pierd, cât videochat să faci, cât zoom, cât videocalling, câte poze" 

România are deja peste 4.000 de cazuri confirmate de COVID, iar criza sanitară tot evoluează. De aici şi frica de a intra într-o nouă relaţie în această perioadă.

Pe lângă întrebările obişnuite, dacă ai alte tipuri de boli, o să apară şi asta, dacă ai fost testat sau nu pozitiv. Nu existã imunitate completă, dacă ţi-ai făcut anticorpii, o să se împartă lumea în două, între cei care au avut şi care nu au avut boala" a adăugat Andrei.

Laurenţiu este şi el singur, dar puţin mai optimist. El vede alternative tradiţionale la datingul în perioada de carantină. „Deşi eşti limitat de împrejurimile casei, pentru că aşa este contextul, poţi merge pe varianta old fashioned, mai plimbi căţelul împreună sau varianta de ieşit la cumpărături." 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici